FASHION

Mijn outfits in Berlijn

November 6, 2016

berlijn-ootd

Afgelopen week ben ik voor mijn verjaardag met Maceo naar Berlijn geweest. We hebben daar hartstikke genoten van de stad met zo’n enorm bijzondere geschiedenis. Ik zou zelf aanraden om in de zomer te gaan want we hadden enorm rot weer. Desondanks was het leuk om als toerist de stad te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken.

Outfit 1

De eerst outfits was mijn vliegtuig outfit, lekker comfortabel in een jeans maar de top geeft de outfit toch een bijzondere twist. Mijn heerlijke nieuwe camel coat komt van de Primark ! Ik ben zelf totaal geen fan van deze winkel maar toen ik er laatst binnen liep zag deze heerlijke jas voor een prikkie en kon ik hem niet laten liggen. Zeker ook omdat ik al een tijdje zat te twijfelen of ik een camel coat zou halen.

nieuw-1 nieuw-2

verbeterde-versie

berlijn-ootd-details

ootd-details-2

Outfit 2

De tweede outfit is wat heftiger door het lakleren in combinatie met de prachtige top met enorm wijd uitlopende mauwen. Het is voor mij een hele andere look door de kleuren combinatie en het korte rokje, iets wat ik normaal gesproken niet snel zou aan trekken.        Toen ik mijn haar rood liet verven had ik met pijn in mijn hart vaarwel gezegd tegen alle rode tops die in mijn kast hingen, aangezien het me voor geen meter staat. Maar nu had ik het geluk dat ik dit mooie rokje vond in de winkel met ook nog zo’n heerlijk materiaal.

 

nieuw-3

nieuw-4

nieuw-5

ootd-details-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *