Lifestyle

Favorieten Fashion & Lifestyle boeken

January 31, 2017

books

Zelf ben ik van jongs af aan echt een boekenwurm. Ik las vroeger elke avond, de afgelopen tijd merkte dat ik dit steeds minder deed. Dus besloot ik wat nieuwe boeken aan te schaffen waar ik makkelijk even door heen kan bladeren en waar ik zelf weer inspiratie uit kan halen op het gebied van Fashion & Lifestyle. Ik ben vrij kritisch op het gebied van boeken. Ik wil een boek wat meer is dan alleen een leuke prop voor een flatlay op Instagram. De boeken in deze selectie vallen dus onder mijn absoluten favorieten. 

Capture your style – Aimee Song

captureyourstyle cys2 cys3

Dit boek is de Instagram bijbel van Fashion Blogger Aimee Song. Het staat vol met haar geheimen voor het perfecte Instagram account. Ze behandeld verschillende onderwerpen waaronder: flatlaas, outfit foto’s en het bewerken van foto’s

Dit boek is perfect voor elke Instagram liefhebber die zijn/haar account wilt upgraden naar een nieuw level. Aimee leert je hoe je het meeste uit je account kan halen en aller daagse momenten kan om toveren tot Instagold.

How to be a Parisian – Anne Berest, Caroline de Maigret en Sophie Mas

howtobeaparisianhtbap htbap2

Een klassiek boek dat elke vrouw die geïnteresseerd is in mode en houdt van Parijs gelezen moet hebben. Het mooie aan dit boek vind ik dat het verder gaat dan alleen mode maar ook de liefde, tradities en attitude. Zelf heb ik een obsessie met Caroline de Maigret en de “Parisian” mythe dus dit boek heeft echt een plekje in mijn hart verdient.

Love Style Life – Garance Doré

lovestylelifekopielsl lsl6 lslb

Ik vond dit een heel persoonlijk boek, vooral de stukken over vroeger hebben me geïnspireerd en gemotiveerd. Het is een diepgaand heeft sarcasme en humor. Ook Garance Doré is een parisian en ook zij behandeld het onderwerp uitgebreid dus ook dit boek brengt je wat dichterbij bij de mythe van de Parisian woman

The Confiture – Stephanie Mark

thecoveteurtc tc1

Het perfecte koffietafel boek voor modeliefhebbers. Het staat vol met prachtige foto’s van kasten van modellen, editors, ontwerpers, en andere celebs. Mijn persoonlijke favoriet zijn de kast van Tommy Hilfiger en Hug Hefner. Heerlijk om te zien hoe die mannen een totaal eigen style hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *