Lifestyle

Review Bioré Houtskool

September 1, 2017

Als een beauty liefhebber ben ik altijd opzoek naar innovatieve skincare producten die het beste uit mijn huid halen en me de perfecte basis geven voor een frisse look. Bioré is een skincare merk dat al zeer populair is in Amerika en Japan en nu ook verkrijgbaar is in Nederland! Ik heb hiervoor de nieuwe houtskoollijn van Bioré uitgeprobeerd. Het geactiveerde houtskool staat bekend om zijn hoge absorptie vermogen. Dit zou moeten werken als een magneet die zich bindt aan vuil, vet en mee-eters.

Aller eerst heb ik de poriestrips van Bioré getest. Dit is de Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool (€6,99). Deze strips moeten het overtollige vet van je neus halen. Het werkt simpel, je maakt je neus vochtig en plakt de strip erop en na 10 minuten trek je hem er voorzichtig vanaf dan zijn je poriën grondig gereinigd.

Ik was erg tevreden met het resultaat, het is logisch dat de strip niet elke porie in 1 keer schoon krijgt maar over het algemeen voelde mijn neus schoner aan. Ik had alleen moeite om met de strips aan de zijkant van mn neus te komen in de plooien, dit werkt beter met een vloeibaar masker.

De Porieverkleinende Scrub met Houtskool (€10,99). De scrub belooft je huid gladder- en je poriën zichtbaar kleiner te maken. De scrub heeft natuurlijke microkristallen die onzuiverheden, vuil en vet uit de poriën verwijdert. Als eerst een schuimachtige constantie en wordt daarna een gel met mini scrub deeltjes. Ik vond deze scrub erg milt en zou deze vooral aanraden voor mensen met een gevoelige huid. Voor mij was dit een iets te milde scrub.
Of deze scrub ook echt je poriën verkleint betwijfel ik maar dat zou kunnen na langdurig gebruik.

Als laatste de  Diepe Poriecleanser met houtskool (€8,99). Deze cleanser werkt echt top, het reinigt de huid grondig en werkt tegen onzuiverheden. Zelf vond ik deze cleanser heel fijn aangezien mijn gezicht er na gebruik helemaal schoon aanvoelt. Zelfs overtollig vet wat op je huid ligt wast de cleanser er heel gemakkelijk af.

Ik ben erg te spreken over de nieuwe houtskoollijn van Bioré, het werkt goed en is makkelijk te gebruiken. Vooral de cleanser ben erg over te spreken, die ga ik ook zeker blijven gebruiken in combinatie met de neusstip om mijn poriën op te schonen.

De houtskoollijn van Bioré is bij Etos en Kruidvat te koop.

Bekijk de website van Bioré voor extra informatie!

http://www.biore.nl/biore- skincare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *